Over ons

Wij zijn Inge en Serge en wonen samen met onze kinderen en onze honden in het landelijke Hoeselt in Belgisch Limburg.

Ons verhaal begon een aantal jaar geleden in de zoektocht naar de ideale huishond. Belangrijkste voorwaarden: goed met kinderen om kunnen gaan en allergie-vriendelijk zijn, aangezien 1 van ons allergisch is voor huisstofmijt. Na wat zoekwerk zijn we uiteindelijk terecht gekomen bij de labradoodle en het was liefde op het eerste gezicht.

In 2020 hebben we onze eerste Labradoodle aangeschaft,  het was een schot in de roos. Elliot is een echte teddybeer, soms zelfs letterlijk voor de kinderen. Deze positieve ervaring heeft ons meteen aan het denken gezet. Kunnen we andere mensen mee laten delen in het plezier en de liefde die wij hebben kunnen ervaren? Vorig jaar hebben we  na lang nadenken de knoop doorgehakt om occasioneel een nestje labradoodles te kweken. Ondertussen hebben we ook een diploma van gediplomeerd hondenfokker op zak.

In 2021 hebben we ons eerste teefje aangekocht: Luna. Ook bij haar zagen we dit lieve, zachtaardige karakter terug. Ondertussen zijn alle testen achter de rug met positief resultaat en kunnen we eindelijk, na lang wachten aan dit nieuwe avontuur beginnen.

Onze bedoeling is om occasioneel een nestje labradoodles te fokken. Wat voor ons belangrijk is, is dat de hondjes gezond zijn en een zachtaardig karakter hebben met een onderhoudsvriendelijke vacht.

De pupjes worden bij ons grootgebracht worden in een huiselijke sfeer. Belangrijk voor ons is dat de juiste pup bij het juiste gezin terecht komt!

We bieden ook de mogelijkheid om de hondjes bij ons te laten knippen/trimmen.

In februari 2023 heeft Luna haar eerste date gehad met Day Dream Doodles Logan. Het was echt liefde op het eerste gezicht (ze is zelfs 2 keer op data mogen gaan!). 

Op 8 april is Luna dan voor de eerste keer mama geworden met als resultaat 6 prachtige pups: 4 reutjes en 2 teefjes! Het was toch wel spannend, zeker opdat dit ons eerste nestje was, maar alles is prima verlopen en Luna heeft het voor de eerste keer als mama voortreffelijk gedaan! 

Ondertussen zijn alle pups vertrokken naar hun nieuwe baasjes en hebben ze allemaal een gouden mandje gekregen. Behalve één: Lily. Omwille van haar prachtige vacht/tekening en haar rustige en lieve karakter hebben we besloten om haar aan te houden als meisje voor de toekomst en hopelijk wordt ze volgend jaar dan ook goedgekeurd voor de fok zodat we ook met haar in de toekomst een nestje kunnen hebben. We duimen.

wavydoodles.com